Laddar in
NC
[rev_slider alias="aldreomsorgsdagarna"]

Äldreomsorgsdagarna, även känd som ÄO-dagarna, är den självklara mötesplatsen för alla i äldreomsorgen och arrangeras i år för sjuttonde gången! Målet är att du ska få massor av kunskap och nya idéer.

Under två dagar får du lyssna till åtta gemensamma storföreläsare som ger dig allt från den senaste forskningen till inspiration och nya arbetsmetoder. Det finns fem olika seminariespår med föreläsningar inom ledarskap, vård och livskvalitet, bistånd och psykisk hälsa, social omsorg och teknik som stöd – det finns något som passar alla!

Bemötandet är helt centralt för en personcentrerad äldreomsorg och temat för årets upplaga av Äldreomsorgsdagarna. Konferensen genomsyras av många exempel kring hur bemötandet kan bidra till en jämlik hälsa, vård och omsorg. Ett gott bemötande handlar även om kvalitet och tillit i mötet mellan äldre, anhöriga och dig som medarbetare.

På plats finns också ett 90-tal utställare och bland dessa har NC / Kinnarps en monteryta på 16 kvm där vi vill visa NEXT CARE för alla deltagare